Title Image

Børnenes U-landskalender 2013

I samarbejde med

Publikum og inVirke

Category

Undervisningsmateriale, Web

About This Project

Danida har i over 50 år stået bag Børnenes U-landskalender i samarbejde med Danmarks Radio. Hvert år går overskuddet fra salget af kalenderen til et uland med et særligt fokus på at oplyse børn og børnefamilier om forholdene og arbejdet i årets land. I 2013 gjaldt det Myanmar.

Sammen med kommunikationsbureauerne Publikum og InVirke indgik Pluralis et tæt samarbejde om at udvikle et helstøbt, omfangsrigt og meget alsidigt undervisningsmateriale om Myanmar til Danida med fokus på øget faglighed og sammenspil.

Materialet omfattede en DVD, en elevbog med en fortælling og tre fabler skrevet af Josefine Ottesen, en omfattende lærervejledning og tilrettelagte forløb, lærerkurser rundt i landet. På u-landskalender.dk kan elever kan researche til og producere fotohistorier med et komplet online værktøj, som en del af undervisningsforløbene. Desuden indeholder sitet et lærerunivers med billedbank, filmbank, opgavebank, samt et opdagelsesunivers til børn og nysgerrige sjæle.

Pluralis har primært bidraget til den faglige strategi og tilrettelæggelse, har bistået med praktiske og strategiske overvejelser i den skolerettede marketing, samt stået bag design og udvikling af de web-baserede aktiviteter.

Vi bruger cookies (til egen statistik og videostatistik fra Vimeo)