Title Image

Optimal brugeroplevelse på Flexbog

Kunde

Alinea

I samarbejde med

Miracle A/S og Michael Vestergaard

Category

iPad App, Undervisningsplatform, UX-design, Web

About This Project

Flexbog er et storstilet digitalt produkt fra forlaget Alinea, der rummer 120 udgivelser til folkeskolen inden for de fleste fag. Kort fortalt kan man arbejde med såvel grundbøger, som arbejdshæfter, kopiark og digitale materialer direkte i Flexbog. Elever kan samarbejde, tage noter, løse opgaver og aflevere opgaver uden via en browser eller en iPad app.

Pluralis har bidraget til Flexbogs brugervenlighed gennem en optimeringsproces, hvor vi har gennemgået de første prototyper af produktet og gennem en række workshops, brugerscenarier, optimeringsforslag og konkrete designs har formet den endelige brugerflade og specificeret, hvordan brugerfladen og funktionaliteten skulle implementeres, for at give den bedste brugeroplevelse.

Løsningen er udviklet af Miracle A/S i en iterativ proces, der har givet mulighed for løbende optimering og sammenkobling af løsningsforslag med konkrete tekniske og praktiske forudsætninger.

Få hurtigt overblik med denne guide til Flexbog eller hør, hvordan Alinea’s egne redaktører forklarer hvad en Flexbog er i videoerne til venstre.

Vi bruger cookies (til egen statistik og videostatistik fra Vimeo)