Title Image

Børnenes U-landskalender 2015

I samarbejde med

Publikum og inVirke

Category

iPad App, Undervisningsmateriale, Web

About This Project

Nepal blev for alvor sat på landkortet i 2015 – ikke mindst på grund af jordskælvet, der rykkede storbyen Kathmandu 6 meter længere mod syd! Men også blandt danske skoleelever, som har fortæret over 45.000 timers streaming video og 37.000 timers faglig aktivering online – gennem u-landskalender.dk og den tilhørende iPad app. Hertil kommer en fantastisk bog af Kim Langer, film fra DR og Care Danmark, musikvideo fra Per Vers og meget mere.

Børnenes U-landskalender er et overflødighedshorn af et undervisningsmateriale, som blev brugt på over 600 skoler i 2015 – i visse tilfælde på tværs af fag, klasser og over flere uger!

Care Danmark har fået en hel sektion, hvor man kan komme helt tæt fire nepalesiske børn – to børn der bor i en lille bjerglandsby og to migrant-børn, der i vinterhalvåret er tvunget til at bo langt væk fra deres venner under en pressenning.

Klik ind på 2015.u-landskalender.dk og se bøgerne, sitet og app’en – Pluralis står bag alt det digitale materiale, som er lavet i tæt samarbejde med InVirke, Publikum Kommunikation og Care Danmark.

God fornøjelse

Vi bruger cookies (til egen statistik og videostatistik fra Vimeo)