Title Image

GuruBlocks – lav digitale bøger med din klasse

Category

Undervisningsplatform, Web

About This Project

Vi har gennem længere tid haft idéen til et enkelt og nyttigt værktøj til undervisningen. På Læringsfestivalen i marts 2018 lancerede vi derfor GuruBlocks – et nyt online værktøj til at lave elevproducerede bøger med.

GuruBlocks gør det nemt at lave bøger med fokus på indholdet. Layoutets grundsten ér lavet og bogen sættes sammen ved at kombinere indholdsblokke med drag & drop. Arbejd sammen på bøgerne og lav en fælles bogsamling på nettet. Brug GuruBlocks på alle klassetrin og i alle fag.

Drag & drop indholdsblokke 
Fokusér på indholdet ved at sætte færdiglayoutede indholdsblokke sammen med drag & drop. Hver blok er selvforklarende og bidrager til en forståelse af bogens opbygning.

Arbejd sammen på bøger og bogsamlinger
Eleverne kan give andre adgang til at læse eller skrive i deres bog ved at lægge den i en fælles bogsamling. Lærere kan nemt publicere hele bogsamlinger.

Let at evaluere løbende
Både lærere og klassekammerater kan følge med undervejs og derfor give løbende feedback.

Lav bøger i alle fag
Når fokus kan holdes på indholdet, bliver der tid til at arbejde med faglig fremstilling i andre fag end dansk. Skriv fx en bog om et emne, I har arbejdet med eller brug skriveprocessen som en katalysator til at formidle en problemstilling og jeres arbejde med den.

Vi bruger cookies (til egen statistik og videostatistik fra Vimeo)